P H BIL & PLÅTSERVICE

Stockholms län

Information

570312-XXXX är organisationsnummer för bolaget P H BIL & PLÅTSERVICE. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P H BIL & PLÅTSERVICE är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Järfälla som är den kommunen som P H BIL & PLÅTSERVICE finns i.

P H BIL & PLÅTSERVICE har varit registrerat sedan 1980-12-10 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för P H BIL & PLÅTSERVICE så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-05.

P H BIL & PLÅTSERVICE är och det finns flera bolag i Järfälla som också är .

Firmatecknare för P H BIL & PLÅTSERVICE är följande:

Vill ni komma i kontakt med P H BIL & PLÅTSERVICE så kan ni göra det på telefon genom 018-386754 eller genom brev på följande adress:

Bilverkstadsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med P H BIL & PLÅTSERVICE och det är Emnerud, Per Henrik som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma,