Mats W Persson Däck-Maskin Service

Stockholms län

Information

Mats W Persson Däck-Maskin Service är ett av många företag som finns i Järfälla. Det är nämligen den kommunen som Mats W Persson Däck-Maskin Service finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mats W Persson Däck-Maskin Service är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan -0001-11-30.

Mats W Persson Däck-Maskin Service som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-05-18. Men sedan 1996-01-01 så har Mats W Persson Däck-Maskin Service varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mats W Persson Däck-Maskin Service så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-58032897.

Järfälla arbetar för att företag som Mats W Persson Däck-Maskin Service ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mats W Persson Däck-Maskin Service. Det finns flera företag i Stockholms län.

Reparation och service av tillbehör till fordon och av marina tillbehör, import och export av maskinteknik och reservdelar, reparation och inspektion av fartyg samt övrig *forts*

Firmatecknare för Mats W Persson Däck-Maskin Service är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mats W Persson Däck-Maskin Service och det är följande personer, Persson, Mats Willy som är född 1958 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mats W Persson Däck-Maskin Service är 580505-XXXX.