Carina Collinder Form och Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Järfälla och Carina Collinder Form och Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Carina Collinder Form och Design är ett av dem. Statusen för Carina Collinder Form och Design är att Bolaget är aktivt.

Carina Collinder Form och Design är ett Enskild firma och skapades 2000-05-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Järfälla där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Carina Collinder Form och Design ska trivas.

Carina Collinder Form och Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05. I Järfälla så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Design, formgivning och handel av textilier och inredning samt därmed förenlig verksamhet. Konsultverksamhet inom textil- och formgivarbranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Carina Collinder Form och Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-05.

Idag är Carina Collinder Form och Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Järfälla.

Vill man komma i kontakt med Carina Collinder Form och Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0653-64013.

.

De som är på något sätt har med Carina Collinder Form och Design är Collinder, Eva Carina som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Carina Collinder Form och Design har 590211-XXXX som sitt organisationsnummer.