STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD

Stockholms län

Information

STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Järfälla som är den kommunen där STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD finns. I Järfälla så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD har haft sedan 1994-01-01. STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-58354547.

Järfälla arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD har idag 590305-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD

Produktion av bilder, bildföredrag, artiklar, reportage, böcker, resor, konsultuppdrag inom na- turvårdsområdet, kurser, studiecirkelupplägg, utställningar, reklam samt därmed förenlig import

I STAFFAN WIDSTRAND TEXT & BILD så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widstrand, Carl Staffan Fredrik som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .